AcasaContact

REZERVATI ONLINE
Data sosire    
Data plecare  
REZERVATI TELEFONIC
Tel. 0345 401 480
Fax. 0245 206 346
Bld. Carol I Nr.7, Targoviste
GDPR

I. Informatii generale
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale hotel-king.ro, cu sediul in Targoviste, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet hotel-king.ro.
II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
II.1. Daca sunteti client al Site-ului, SC RESALCOM SA va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul SC RESALCOM SA, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.
Daca pentru a va crea cont de utilizator pe Site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, SC RESALCOM SA va prelucra urmatoarele date publice de profil afişate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de SC RESALCOM SA, iar contul creat va fi sters automat.
II.2. Daca sunteti vizitator al Site-ului, SC RESALCOM SA va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.